VÅR

"
"

Happyclappy

"
"

Måndag

"
 
I dag har jag haft utvecklingsamtal bara och sedan mötte jag Julia på en spontanfika och snackade
av oss lite. Alltid lika roligt att hänga med skrollan va. Nu ska jag sätta på en film och sedan plugga litt.
"

Ny!

"
Köpte den på apoteket för cirka 90 kr!
"

Lördagen

"
I går var det ju lördag och då åkte jag in till stan för att träffa Olivian. Vi hade lite oklara planer men stötte på August och följde med till en husbåt. Haha hela kvällen var så märklig, men det var jättemysigt att träffa Olivia igen.
"

The beautiful story about SNUBBO

"
Ja ni. Varför tog det slut mellan mig och "Snubbo". Joho då. Svartsjuka har aldrig riktigt varit min grej, det funkar inte att begränsa en annan människa enligt mig. Till exempel har jag gått fram och frågat om hjälp på gymmet, och hör och häpnad- AV EN KILLE. Det fungerar ju inte, fattar ni väl?! En tjej kan ju inte konversera med en annan KILLE?!
 
Dessutom fick jag reda på i dag faktiskt (sex veckor efter att vi gjort slut) att mitt kära ex legat med en bekant till mig. Vilket båda två har hållit tyst om. Haha hur trevligt? Jag har frågat honom minst 10 gånger om dem faktiskt har legat vilket han ljugit om. Helt sinnessjukt faktiskt! :) Men men ingen idé att hänga läpp för en människa som är så fruktansvärt ostabil och resonerar på ett helt vanskapt vis.
 
Behöver inte ens höra "du förtjänar bättre", för det vet jag redan.
"

Watson

"

Jag vet inte. 

Det är hopplösheten i att alltför få verkar förstå. Att normerna är som dom är. Att normerna säger att mår vi dåligt - HÅLL DET INNE FÖR GUDS SKULL. Att artister romantiserar döden och sjunger att jag är redo att dö nu för att känna att jag lever och man måste dö några gånger innan man kan leva och att it's better to feel pain than nothing at all. Att smärta invändigt romantiseras som kaffe, cigg och ett tungt huvud med bara ben i ett fönster. Att krönikörer beskriver psykisk ohälsa som en trend.

Dra åt helvete.

Unga människor ska inte behöva kvävas av ångest. Ska inte behöva känna hopplöshet. Ska inte behöva känna att de är psykfall om de ber om hjälp. Ska få våga be om hjälp. Ska inte uppleva att samhället förskönar deras smärta. De ska inte behöva få blickar på sig om de börjar gråta i matsalen. De ska inte känna sig ensammast i världen med sin ångest. 

Att ha ont psykiskt ska inte vara konstigare än att ha ont i benet eller vara lite snuvig. Fatta det nu. Det är dags att alla fattar det nu. För precis som med alla normer så bär varje individ ett eget ansvar. Det är dags att alla börjar ta det ansvaret. Det är dags att alla krönikörer fattar att psykisk ohälsa inte är en trend, utan att det bara handlar om att fler och fler vågar prata om det. Det är dags att ingen stöter undan någon som hävdar att den mår dåligt. Det är dags att samhället slutar blunda.  

 

För fan ta er. Fan ta er som stirrade som att jag var ett monster när jag började gråta i matsalen. Fan ta er som satt på Hellmans (ja, ni verkar ha glömt att vi bodde i en småstad där ögon och öron finns överallt) och pratade om vilket psykfall jag var som skrev öppet om min smärta för ett och två år sedan. Fan ta er som kommenterade att jag bara skulle rycka upp mig alternativt ta mitt liv (ni glömde att jag fick era ip:adresser och enkelt kunde kolla upp er). Fan ta er och era småsinnade värderingar. Jag skrattar högt åt er trångsynthet och föraktar er föralltid.

För det vi måste förstå är att, liksom en förkylning, så kan alla drabbas. En motgång och några få skeva överanalyseringar så är depressionen där. Som en blytung kappa utanpå och ett monster invändigt. Vad är det konstiga? Varför ska vi inte få berätta för världen om det? Varför anses det mer normalt att meddela alla om vad man åt för lunch via instagram? Varför skulle det anses vara normbrytande att lägga upp en bild där man gråter med texten att man inte orkar mer?

Det ska vara en självklarhet att få må dåligt. Det ska vara en självklarhet att få våga be om hjälp till att vilja leva.

Kalla inte någon som mår dåligt för ett psykfall. Stirra inte som att personen i fråga vore en utomjording. Prata inte skit om denne på ett café. För personen har ont. Riktigt ont. Se det istället. Börja se det nu. Vi har inte råd att förlora nära och kära på grund av något som de inte ska behöva bära på. Det här jävla samhället måste börja vakna och sluta tabubelägga psykisk ohälsa.
 
Ett inlägg som Emma Watson skrivit. Fyfan vad jag känner igen mig och fyfan vad bra.
"

Fucking fredag VA

"
"

Tuttifrutti och småmänniskor

"
"

Denna dag

"
Jag och Emma åkte hem till mig lite spontant efter skolan och gjorde podden. Var inget vi tänkt på men det var kul att det blev av igen. Sedan har vi väl käkat mat som vilken annan människa som helst. 
"

TORSDAG

"
"

26

"
Jag har fan PLUGGAT. Och GYMPAT. Vem fan är jag nu då?! Ingen jävla aning alltså. Nu ska jag fan krypa till kojs och förbättra bloggningen inom några dagar.
 
"

Onsdag

"
Det har inte varit en bra vecka för mig, alls. I måndags jobbade jag vilket var kul men blev så jävla slut. I går hade jag ångest och allt sög, i dag har jag haft svinont i magen. Hahaha alltså JAG. Vad händer.

"

Jo ja

"
 
"

25

"
Befinner mig i ett sådant disharmoniskt tillstånd just i dag. Orkar inte ta tag i läxor och allt annat som egentligen
behöver göras. Jag känner mig liten i dag. Ni vet, då man egentligen skulle behöva förlora-sig-i-en-famn och bara
vara där ett tag. Jag vill verkligen blogga, men har ingen ork. Men, ni brukar förstå.
 
"

Tisdag

"

 

"

HM VA

"
"

Måndag i dag

"
"

Tommy

"
Var på bio i går och såg "Tommy". Den var helt okej, hade den inte varit så spretig så hade den varit jättebra.
"

Hur fin var inte denna då

"
"

Fint väder va

"

"

Bra fika

"
Är på väg hem nu efter att ha varit inne i stan och fikat med dessa ovan. Var en jävligt bra kväll faktiskt. Men nu längtar jag hem till sängen!! Haha hur yolo är jag
"

Jag har färgat håret!!!

"
"

Fredag

"
"

Första podden!!!

"
 
Haha vi blev inte helt nöjda då vi pratar lite för mycket i mun på varandra haha! Här är Emmas blogg förresten.
"

Torsdag

"
För mig är det som fredag i dag, eftersom jag är ledig i morgon. Wiwiwiwiwiw. Jag ska snart till skolan, vilket känns helt okej eftersom det snart är helg wowoow. Dessutom är jag ensam hemma i kväll, bästa.
"

Ja tack

"
"

Sextips från Quetzala Blanco

"
1: Ligg bara med folk som du tycker är riktigt jävla heta eller har bra G med. Känn efter hur han är som person, oftast fattar man efter två minuter om en kille kommer vara episk i sängen eller inte. Första gången jag var på dejt med mitt ex så tog det ungefär tre minuter innan vi började råhångla och 4,5 minuter innan vi hade dragit till mitt hotell och möblerat om hela rummet. Jag älskar dominanta killar, annars är det helt kört. Så fundera över vad din typ är och operera därefter. Då slipper du bli besviken!

2: Slappna av. Var stolt över din kropp. Om du har bra bröst, massera dom, om du har bra ass, svanka DJUPT. män älskar när man svankar. visa vad du gillar, och låt honom bekräfta dig.

3: Detta håller jag helt med om, och detta säger mina killkompisar alltid också: Sex handlar om bekräftelse. Killarna ÄLSKAR om du är skitkåt och visar det, att du liksom inte kan få nog av honom. Bekräfta honom hela tiden rent fysiskt så blir det nog bra…

4: Prova allt. Minst tre gånger. Haha, okej skämt åsido. Det är klart att man inte ska göra något som man är sugen på, men jag tror att jävligt många låser sig i onödan. Typ “Jag hatar analsex, jag måste ha lampan släckt och skulle aldrig svälja”.

Men det finns nästan ingenting som jag tycker är ÄCKLIGT i sängen. Sperma, kroppsvätskor, analsex, golden showers, whatever. Jag har testat det mesta och börjat ÄLSKA grejer som jag inte trodde att jag skulle gilla i min vildaste fantasi. Man kan ju börja mjukt, man behöver inte bli uppspikad på ett sexkors på första dejten eller slänga fram piskor och kedjor och gud vet vad. För mycket “redskap” tycker jag bara är sjukt osexigt (tänker bara på hårdrockare som bor med 10 fruar i kollektiv i danmark och har piercade bröstvårtor och äter pastasallad från svarta fyrkantiga tallrikar typ) men ÄLSKAR när exet tar med rånarluva eller plastremmar att låsa en i värsta polisgreppet typ.

5. Det här hör ihop lite med punkt 4, och är också något som de flesta av mina killkompisar snackar om: Du ska älska kuken. Tjejer som är rädda för kuken – tråkiga ligg. Citat enligt min killkompis “Hon ska verkligen dyrka kuken”.

6. Prata. Kommunicera. Säg hur du vill ha det. När det är bra – uppmuntra. Förklara i detalj hur skönt det är. Jag har tröttnat på att ha dåligt sex så jag säger alltid precis hur jag vill ha det. Det blir ju roligare för alla då. Och om det är tråkigt eller dåligt så avbryter jag och går och tar ett glas vatten, tänder en och kollar en film. Livet är kort, kuken är lång som dom sa i den där gamla svenska p-rullen.

7. Var uppmärksam. Vad gillar han? Vad gillar han inte? Fråga. Be honom visa hur han vill ha det. Det är lite som en fältstudie. När man har legat med tillräckligt många så vet man ungefär hur det ska vara och så kan man målgruppsinrikta sina skills i sängen. Haha.

8. Spotta! Ja, inte i hans ansikte kanske. Men det kan aldrig vara för mycket saliv. Ös på. Ju blötare, desto bättre.

9. Boosta honom. Ge honom komplimanger, och sex-messa även utanför sängen.

10.  Ligg mycket! Övning ger färdighet. Och glöm inte att göra dina knipövningar…

PEACE OUT
"

19

"
 
Då nakna kroppar hopplöst trycker sig emot varandra.
"

+++

"
"

Butter

"


"

Buby

"

I dag hade vi en håltimme på 3 och en halv timme, då vi drog en fika. Sedan skulle vi ha yoga vilket jag verkligen sett fram emot men det var värdelöst och jag fick både ont i huvudet och mådde illa efter det.
"

Ny

"
Köpte denna tröja i går i Nacka forum, och det är alltså ryggen man ser. Tyvärr minns jag inte namnet på affären!
"

"
"

/

"
Though she needs you
More than she loves you
/
And she even spoke to me and said
"If you're so funny, then why are you on your own tonight?"
"And if you're so clever then why are you on your own tonight?"
"And if you're so very entertaining then why are you on your own tonight?"
"And if you're so very good looking, then why do you sleep alone tonight?"
I know - 'cos tonight is just like any other night - that's why you're on
your own tonight
"

16

"
  
"

Söndag

"
"

Hahaha

"


Haha jag tycker det är fruktansvärt roligt samtidigt som det är jätteobehagligt.
Vad håller människor på med egentligen! Hahaha. Minns när det var någon
som gjorde en fejkfacebook av mig också, och till och med blev ihop med någon
kille hahaha?!?! Och så finns jag tydligen på en dejtingsajt också. What to say
"

Gårdagens

"
Hade en bra kväll i går! Haha so much love och jag dansade som en galning. Det är fan bäst, att dansa. Var i princip bara jag och Emma som dansade från en början, sedan stod jag och Adrian och körde till Ebba Grönt. Jajaja så bra.
"

Fredag

"
Aloha!! Snart ska jag i väg och hjälpa till lite hos Anton som ska ha födelsedagsfirande. Ska bli jättekul med människor som man känner sedan tidigare!! Pepp

"

Denna dag

"
 
 
Viiilket väder. Tycker inte om våren (om man jämför med sommaren vill säga) men det är ju kul med sol!
Hade en lektion i dag sedan åkte jag till min läkare. Alltså jag är trött yeah
"

Hej hej hallå

"
"

Onsdag

"
Har hängt med världens underbaraste Hanna i dag. Har haft så jävla kul faktiskt haha! Vi satte hos på ett mysigt ställe och beställde glass, hahaha jävla fint på silverfat. Såg ut som små äggulor, men gott var det. Sedan gick vi vidare och satte oss på espresso house och det var bara allmänt mysigt.
 
"

Complete strangers kiss

"
 
Haha jag satt och log hela videon! Det var så busigt och generande och fint allt ihop.
"

Gymtisdag

"
Halla everyone!! Har precis varit på gymmet, det var skönt faktiskt. Lär mig nya saker varje gång jag är där haha, vilket är sjukt kul! Nu ska jag röra mig hemåt och ta en prommis med Smilla. Haha shit vad hurtig!!
"

Jaha nehe

"
"

Dagens outfit

"
Hahaha shit vad vårig. Helt svart. Och lite för varmt för denna värme som bjöds på i dag.
Min jacka kommer i alla fall här ifrån. T-shirt från zara. Jeans från JC. Sjalen vet jag ej.
"

Måndag

"
"

Magic

"

And if you were to ask me
After all that we've been through
Still believe in magic?
Yes, I do
Of course I do

 

"

Livet

"
"

Söndag

"
Just nu ligger jag i soffan och läser en bok som vi har i svenskan. Har varit och kört ett intensivt utomhuspass dessutom. Rump och magövningar och så avslutade jag med lite dans hahaha! Det var jätteskönt faktiskt även om det låter fruktansvärt töntigt.
"

Q/A

"
Vart är ballongerna köpta?? Kram
In&finn. Om man går rakt ned från Hötorget, förbi PUB och korsar Drottninggatan så ligger den där.
 
Kan du berätta lite om din uppväxt? Hittade din blogg häromdagen och är helt stuck! Kram
Växte upp i ett kollektivhus i Gröndal. Fanns la några hippies där och mycket ungdomar och mja lite blandat utbud. Skolan jag gick i där har jag massvis med bra minnen ifrån, vi hade obligatorisk drama och gjorde stora teateruppsättningar varje termin. Och på tal om teater så gick jag på det i 7/8 år. Andra hobbys var gitarr och scouterna.
Aha nehe, så skiljde sig mina föräldrar när jag var 10 typ, minns inte så mycket från den perioden. Senare avtog kontaken med min farsa och jag flyttade till Värmdö med morsan och hennes nya snubbe. Och nu är jag häääär. Hahaha neeej vad dåligt det blev
 
Plzz videoinläägg snart? Kikar in här varje dag för att se om du slängt upp en video, du är så rolig och underhållande!
Sure thaaang. Ska försöka!!
 
Var gör du dina "collage" typ som det över? Love your blog hun ;)
Picmonkey.com!!
 
Kan inte du lägga ut din spotify lista eller tipsa om några bra låtar?
Hääär är min "vanliga" lista, sedan har jag flera andra men min vardagslista. 
 
Hej alva! har funtat på att beställa därifrån, är frakten lång/dyr? hur är storlekarna? vi är ungefär
lika stora så är XS större eller mindre än vad den normalt är? kram!
Frakten kostade några hundra tror jag... två hundra eller lite mindre kanske. Jag köpte min i S
och den är lite liten. Tycker inte att det gör så värst mycket men hade jag beställt igen hade jag tagit M.
 
Hur lång tid tog leveransen? :) :) .)
Några veckor... 3/4 om jag inte minns fel!
 
Har du någon aning om det är tullavgift från den sidan ? :)
Nej inte vad jag är medveten om haha! Endast frakt tror jag.
 Denna jacka alltså
"

Lite camerapics

"
Classmates so cuuute
"

Vårdag

"
Alla verkade vilja ta vara på solen i dag, och jag och mina friendos var några utav dem. Vi hängde ett tag i kungsan med glass och sedan tog vi en prommis i solen. Shit vad harmoniskt det låter va
"

Fredag

"
Kvällen i går är knappt värd att tala om. Det fanns några höjdpunkter men annars så var det helt för jävligt. Vi skulle i varje fall på en fest meeeen den hade spårat långt innan vi kom dit. Sladden till musiken var borta, folk tände smällare INNE I HUSET, snodde massvis med saker och var bara allmänt osköna. Så det blev ett tidigt avslut och det var så skönt att lägga sig i sängen hahaha.
 
Som tidigare nämnt så fanns det några höjdpunkter, och att sitta i bakluckan var en av dem hahaha.
"

/

"
"

Bekännelser

"
Folk missuppfattar ofta mitt efternamn och tror att jag heter FrostRander istället för Frostander
 
Jag har ingen blodcirkulation i händerna så är alltid svinkall och med blåa tassar
 
Några av de bästa sakerna som hänt i mitt liv är att morsan träffade Micke, att jag började
gå på antidepressiva, att jag träffat underbara jävlar såsom Joel, Stella, Saga, Gaby
och att jag fått viktiga kunskaper om olika ting
 
På fester vill jag BARA dansa till gamla nostalgilåtar som man kan sjunga med till. Hatar house
på hemmafester men det kan vara fett på konserter
 
Jag avskyr vetskapen om att folk inte tycker om en. Bland det värsta jag vet är bråk och drama
 
Jag har förstått att jag ser hemskt dryg och bitchig ut när jag sitter på till exempel bussen eller
går i stan ensam, för jävligt
 
Jag är helt sukt taggad på Bråvalla!!! Ska bli så jävla fett
 
"

Yoga and pilates and you know I'm satisfied

"
Bild lånad från google på en brud som softar PILATESSSS
 
Var ju på pilates i går med Fabienne, och det var fan riktigt kul. Sjukt jobbigt ibland men himla skönt efteråt. Ska absolut försöka gå på det oftare. Man fokuserade mycket på mage och framförallt rumpa (mmhh UES)
 
Pilates kan se ut på massa olika vis men här är några videos med exempel. 1 / 2 / 3
"

Fredag

"
 
Var i skolan till 1. Skulle vänta på Fabbi så jag och Svant dorg en sväng på njb. Sedan mötte jag upp Fabbi och fikade litt. Nu är jag på väg hem och ska ta en skön jävla dusch. Förresten, såg att Nicole länkat min blogg vilket var himla kul! Thanks nickyyyä
"

Torsdag

"
Shit vad vår!!! Cray cray. Har en lektion kvar nu sedan i kväll ska jag på pilates, yeey.
"

5 mars

"
"

Spring inspo

"
"

Chillaxar

"
"

Wiiee

"
Detta fick jag av Tova som varit i London. Är egentligen inget fan av bodysplash men gaah jag älskar coconut passion!
"

(y)

"

Sheinside är ju bloggarnas favoritsida. Även fast de får det sponsrat så har dem sjukt snygga kläder. Nu har

de rea på massa simpla och galna t-shirts. Klicka på bilden!

"

Semla

"
"

Söndag

"
"

Mycket bra låt

"
"

Heyho

"
/gullMikaelaaaa/ stellz, me, emmz och sööt tjej som jag glömt namnet på/
"

Fredag

"
I fredags såg det ut lite såhär. Jag hade jättekul då jag dansade tills jag ramlade haha, vaknade upp med blåmärken men äsch. Var mycket skönt folk där vilket var trevligt, många nya människor!
"
RSS 2.0